WYDARZENIA

Zabawy na macie interaktywnej

"Cała Polska czyta dzieciom" - spotkanie z panią Jachimowską

Cała Polska czyta dzieciom”- spotkanie z Panią Walą w „Motylkach”

Dnia 13 grudnia w ramach ogólnopolskiej akcji społecznej „Cała Polska czyta dzieciom” gościła w grupie II  pani Wala - intendentka przedszkola. Przeczytała dzieciom opowiadanie H.Bechlerowej i J.Jurjewicza pt. „Miś na huśtawce” oraz kilka wierszy Juliana Tuwima. Przedszkolaki z uwagą słuchały utworu i oglądały ilustracje. Spotkanie było bardzo sympatyczne. Miło spędziliśmy czas, za co pani Wali serdecznie dziękujemy.

CAŁA POLSKA CZYTA DZIECIOM” - wizyta naszych absolwentek

Absolwentki naszego przedszkola, Natalka i Sandra odwiedziły naszych przedszkolaków w dniu św. Mikołaja. Dziewczynki przyniosły wszystkim dzieciom słodki poczęstunek oraz czytały starszakom bajki.

Bezpieczni na drodze - zajęcia edukacyjne

Warsztaty tworzenia kartek świątecznych w „Puchatkach”

Grudzień to okres intensywnego oczekiwania na Święta Bożego Narodzenia. Z tej okazji „Puchatki” odwiedziła Pani Lidia Samosiuk, mama Dorotki. Za pomocą wspaniałej maszyny Big Shot maluszki wytłaczały zimowe wzroki, a następnie komponowały własne kartki. Pięknie zapakowane w koperty i ostemplowane specjalną pieczątką zostały zaadresowane przez panię Edytkę i trafiły na pocztę. Mamy nadzieję, że jeszcze przed Świętami Bożego Narodzenia dotrą do rodziców.

W ŚWIĄTECZNYM NASTROJU - ZAJĘCIA OTWARTE W „MOTYLKACH”

W dniu 12 grudnia w grupie II odbyły się zajęcia otwarte dla rodziców. Była to wspaniała okazja do obserwacji swojego dziecka podczas różnych zabaw i zadań.

Grupa IV - Jasełka z rodzicami

Angielski na wesoło - zajęcia interaktywne w Empiku